• 1
  • 2
  • 3

About Company

SNODE 赛诺德 ® Pipe Products dumunung ing Shijiazhuang, ibu kutha Provinsi Hebei North China kang. Kita rombongan pengecoran sing melu produk sand kanggo luwih saka 15 taun. We specialized ing produksi lan ekspor dodolan Gate Valves lan Fire Hydrant Castings, ductile Iron Pipe Fittings lan buku, Municipal Castings, Cast Iron Lemah Pipe Fittings, Floor Drains lan gendheng Drains, Cast Iron Wood Burning Kompor lan Perapian Inserts, Cast Iron Radiators panas lan Customized Casting Products.

Contact

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!