Manhole Covers karo Spring Kunci - China SNODE Pipe

Manhole Covers karo Spring Kunci

Short Description:

EN124 sistem ngunci D400 Composite manhole Cover karo karet shockproof sealing Kanthi pigura cagak, Round Dia. 600 Kanthi insert anti-efek ora kekiro ing pigura, Kanthi nggeser lan 3 titik sistem ngunci otomatis Fitur: 1. Marang nyolong - non-logam, non-konduktif lan non-sparking, ora Nilai saka ulang, rampung mecahaken masalah nyolong. 2. kapasitas mbukak High - fiberglass lan resin unsaturated. 3. tutup desain-manhole Free bisa dirancang miturut requirem ing ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    EN124 sistem ngunci D400 Tutup manhole Compositekaro sealing karet shockproof

     

    Kanthi pigura cagak, Round Dia. 600

    Kanthi insert anti-efek ora kekiro ing pigura,

    Kanthi nggeser lan 3 titik sistem ngunci otomatis

     

    fitur:

     1. Marang nyolong - non-logam, non-konduktif lan non-sparking, ora Nilai saka ulang, rampung mecahaken masalah nyolong.

    2. kapasitas mbukak High - fiberglass lan resin unsaturated.

    3. tutup desain-manhole Free bisa dirancang miturut syarat customer.

    4. urip Long umure -Minimum tutup manhole 30 taun free pangopènan.

    5. Inggih nutup -Iku bisa diinstal hermetically, lan èfèktif nyegah gas racun bocor metu saka cesspool. lan ora polusi swara utawa mbalek.

    6. Good nyandhang lan karat resistance tutup -manhole ora teyeng amarga wis nyandhang apik lan resistance karat.

    7. High lan kurang suhu resistance -Excellent insulator (saka-40 ° C ~ 200 ° C)

    8. bobot Korek lan liyane competitive rega- bobot saka tutup manhole gabungan utamané tutup SMC manhole korek. Tutup manhole gabungan luwih trep kanggo transportasi, nginstal lan ndandani.

    aplikasi:

    1. pipo daya Electric uga; Post, telekomunikasi, pipo Komunikasi uga;

    2. Street lamp uga, kontrol geni uga, kabeh jinis tutup uga;

    3. banyu City, pipo got uga; Panas diwenehake, gas uga;

    project 4. Anti-karat, selokan mbukak; Iku uga bisa digawe miturut syarat pelanggan.



  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!