tutup manhole Square karo 4 wings - China SNODE Pipe

tutup manhole Square karo 4 wings

Short Description:

  Material: ductile Iron GGG500-7 Designs: EN124 Proses D400: Auto Molding mesin Fitur: 1. Marang nyolong - non-logam, non-konduktif lan non-sparking, ora Nilai saka ulang, rampung mecahaken masalah nyolong. 2. kapasitas mbukak High - fiberglass lan resin unsaturated. 3. tutup desain-manhole Free bisa dirancang miturut syarat customer. 4. urip Long umure -Minimum tutup manhole 30 taun free pangopènan. 5. Inggih segel ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

     

    Material: ductile Iron GGG500-7 

    Designs:  EN124 D400

    Proses: mesin otomatis Molding 

     

    fitur:

     1. Marang nyolong - non-logam, non-konduktif lan non-sparking, ora Nilai saka ulang, rampung mecahaken masalah nyolong.

    2. kapasitas mbukak High - fiberglass lan resin unsaturated.

    3. tutup desain-manhole Free bisa dirancang miturut syarat customer.

    4. urip Long umure -Minimum tutup manhole 30 taun free pangopènan.

    5. Inggih nutup -Iku bisa diinstal hermetically, lan èfèktif nyegah gas racun bocor metu saka cesspool. lan ora polusi swara utawa mbalek.

    6. Good nyandhang lan karat resistance tutup -manhole ora teyeng amarga wis nyandhang apik lan resistance karat.

    7. High lan kurang suhu resistance -Excellent insulator (saka-40 ° C ~ 200 ° C)

    8. bobot Korek lan liyane competitive rega- bobot saka tutup manhole gabungan utamané tutup SMC manhole korek. Tutup manhole gabungan luwih trep kanggo transportasi, nginstal lan ndandani.

    aplikasi:

    1. pipo daya Electric uga; Post, telekomunikasi, pipo Komunikasi uga;

    2. Street lamp uga, kontrol geni uga, kabeh jinis tutup uga;

    3. banyu City, pipo got uga; Panas diwenehake, gas uga;

    project 4. Anti-karat, selokan mbukak; Iku uga bisa digawe miturut syarat pelanggan.



  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!