• 1
  • 2
  • 3

ngeunaan Company

SNODE 赛诺德 ® pipe Produk lokasina di Shijiazhuang, ibukota Propinsi Hebei Province North Cina urang. Kami grup foundry nu dina aktipitas produk beusi matak pikeun leuwih ti 15 taun. Urang husus dina produksi sarta ékspor jualan Gate valves sarta Seuneu Hydrant Castings, pangleuleusna ti antara Beusi pipe fittings na Asesoris, Municipal Castings, Matak Beusi Taneuh pipa na fittings, lanté Drains na hateup Drains, Matak Beusi Kai ngaduruk kompor na hawu Inserts, Matak Beusi Radiators pemanasan sarta ngaropéa Casting Produk.

hubungan

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!