Channel Gratings factory and suppliers | SNODE

channel Gratings

Pondok Description:

Pedaran produk 1) beton Polymeric mangrupakeun bahan channel awét kalawan kakuatan tinggi na lalawanan kimiawi. Ieu panjang langgeng sarta teu mibanda ngarugikeun ka lingkunganana, jadi lega bisa dipaké pikeun sistim drainase. 2) Kabéh saluran kami dijieun tina beton polimér, 1000mm panjang jeung CO (lebar internal) nyaeta ti 100mm mun 300mm, sasuai jeung EN1433, kelas ti A15 mun F900. Ngeunaan bahan grating, éta biasana make beusi matak, stainless steel sarta galvanized baja. 3) versatility of allo saluran urang ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    1) beton Polymeric mangrupakeun bahan channel awét kalawan kakuatan tinggi na lalawanan kimiawi. Ieu panjang langgeng sarta teu mibanda ngarugikeun ka lingkunganana, jadi lega bisa dipaké pikeun sistim drainase.

    2) Kabéh saluran kami dijieun tina beton polimér, 1000mm panjang jeung CO (lebar internal) nyaeta ti 100mm mun 300mm, sasuai jeung EN1433, kelas ti A15 mun F900. Ngeunaan bahan grating, éta biasana make beusi matak, stainless steel sarta galvanized baja.

    3) versatility saluran kami ngidinan aplikasi pikeun ngahontal ti padumukan, komérsial, industri jeung agricultural- bungalows, condominiums, Kebon, pedestrian na cyclist wewengkon, jalan disetir, mobil-taman, Bina Marga, wewengkon industri, jsb

     

    kaunggulan produk

    1) Buku ajar mangrupa polimér beton, beuki lightweight, non-beku.

    2) surfaces Datar pikeun, sedimen internal lemes-ngalir tina cair, Ngahindarkeun, dina waktos anu sareng nanaon nu zat.

    3) Polimér beton boga kakuatan leuwih hadé mun korosi, agen kimia na loadings.

    4) polimér beton saluran drainase 'nyerep cai handap 0,3%.

    5) Mungkin pikeun ngalakonan handcrafts pisan leutik kalawan akurasi alus.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!