Manhole Steps factory and suppliers | SNODE

Manhole Hambalan

Pondok Description:

léngkah Manhole, kualitasna alus sarta harga kalapa EN124 na ISO9001 lega di konstruksi, publik jeung taman 1.Material pangleuleusna ti antara Beusi: 500-7 GGG40 Gray Beusi: GG20 GG25 2.Grade EN124: A15 B125 C250 D400 E600 F900 3.Coating (1) hideung lukisan bitumen (2) palapis sakumaha per syarat konsumén '4.Packing (1) pallets kai (2) Usuk dijieunna tina triplek. (3) Usuk beusi (4) packing sakumaha per syarat konsumén '  


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Léngkah Manhole, kualitasna alus sarta harga kalapa 
    EN124 na ISO9001 
    lega di konstruksi, publik jeung taman

    1.Material

    Pangleuleusna ti antara Beusi: 500-7 GGG40

    Gray Beusi: GG20 GG25

    2.Grade

    EN124: A15 B125 C250 D400 E600 F900

    3.Coating

    (1) lukisan bitumen Hideung

    (2) palapis sakumaha per syarat konsumén '

    4.Packing

    (1) pallets kai

    (2) Usuk dijieunna tina triplek.

    (3) Usuk beusi

    (4) packing sakumaha per syarat konsumén '

     



  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!