Rreth nesh

Kënaqur që u njohëm

SNODE 赛诺德 ® tub Produkte të vendosura në Shijiazhuang, kryeqytetin e provincës Hebei të Kinës veriore. Ne jemi një grup shkritore që të angazhuar në produkteve gize për më shumë se 15 vjet. Ne specializuar në prodhimin dhe eksportin shitjet e Gate valvulave dhe hydrant Zjarri aktrime, i urtë Hekuri tub pajisje dhe pajisje, aktrime komunale, të hedhura tub hekuri tokës dhe pajisje, kati i kullon dhe Kulmi Percjelles, gize djegie druri soba dhe Fireplace Inserts, prej gize e radiatorëve të ngrohjes dhe të përshtatur Kallëp Products.

SNODE 赛诺德 ® tub Produkte ishte fillimisht një shkritore në pronësi të familjes vetëm për gize gri, eksporti kryesor ishte gize pajisje tub tokës për ndërtimin e kullimit. Më vonë, ne kemi zhvilluar urtë hedh hekur dhe machining punëtori për të prodhuar pajisje hekuri i urtë tub, aktrime komunale, aktrime përshtatur dhe komponentët machined për makineri bujqësore dhe makineri inxhinierike.

RRETH SST

I n 2008, SNODE赛诺德® Pipe Produkte ngritur kompaninë e saj të eksportit - Shijiazhuang Sainuo Trading Company për të mbuluar një linjë të plotë produkt i aktrime hekuri nga direkt e prodhimit dhe ngritjen e njësive prodhuese së bashku me foundries tjera lokale dhe seminare.

Kompania e re nuk do të vetëm të furnizimit me aktrime, por gjithashtu të sigurojë një gamë të plotë të shërbimeve të konsulencës, të tilla si të projektimit të produktit dhe Zhvillim, Vlerësimi Furnizuesi dhe Kontrollit, Planifikimit Rendit dhe të ndjekin-up, Prodhimi Monitorimi, Quality & Paketimi Inspektimit, Vessel Shipping, etj .

Ndërkohë, ne kemi ndërtuar procedurën tonë standarde të operimit për dhënien dhe kontrollin e cilësisë, incl. plotësuar Urdhrin Fletë dhe Cilësia Kontrolli Raportin, duke e bërë Planin vendosje dhe mbikëqyrjen Loading, mbyllja e kontejnerëve dhe duke bërë fotografi.

Të gjitha të prodhimit hedh, outsourcing dhe eksportit tona aktivitete janë përfunduar sipas sistemit të fundit të menaxhimit të ISO9001 dhe ISO14001.

Ne konsistojnë në një bashkëpunim të drejtë dhe të ndershëm me klientët tanë, një marrëdhënie afatgjatë të biznesit të bazuar në përfitime reciproke. 

Ne jemi të besueshëm dhe të përgjegjshëm, ne shpresojmë që të takimit më shumë partnerë!


WhatsApp Online Chat!