Thermostatic radiator valves - Cina SNODE pipe

Thermostatic radiator valves

Pondok Description:

radiator valves Thermostatic: desain diwangun ku Modél TF-6 sirah thermostatic na Modél DN15-B sudut klep sarta diliwatan sertifikasi EN215 integrally. valves radiator Thermostatic dina rarancang ieu pangatur klep kontrol -adjustable tanpa pangabutuh énergi éksternal. Ieu bisa disaluyukeun bebas pikeun suhu di tiap kamar. Jeung kukituna ngajaga suhu rohangan konstan diperlukeun. Ieu ciri énergi-hemat tur gampang ngagunakeun jeung saterusna. Unsur hawa sensing cair dina Mo ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    radiator valves Thermostatic: desain diwangun ku Modél TF-6 sirah thermostatic na Modél DN15-B sudut klep sarta diliwatan sertifikasi EN215 integrally.

    valves radiator Thermostatic dina rarancang ieu pangatur klep kontrol -adjustable tanpa pangabutuh énergi éksternal. Ieu bisa disaluyukeun bebas pikeun suhu di tiap kamar. Jeung kukituna ngajaga suhu rohangan konstan diperlukeun. Ieu ciri énergi-hemat tur gampang ngagunakeun jeung saterusna.

    Unsur hawa sensing cair dina Modél TF-6 sirah thermostatic nyaéta pikeun ngarasakeun hawa hawa rohangan, sarta kukituna ngaluyukeun aliran cai panas, ku kituna pikeun ngatur sarta suhu kamar kontrol.

    Maksimum bisa ditarima tekanan statik: 1.0MPa

    Maksimum bisa ditarima tekanan diferensial: 0.1MPa

    Maksimum hawa cairan: 110 ℃

    laju aliran nominal: 265kg / h

    Hysteresis: 0.4k

    tekanan diferensial pangaruh: 0.4k

    suhu cai pangaruh: 0.6k

    Posisi bahan keur anti ngagibleg:  6 ℃

    waktos respon: 23min

    Ukuran instalasi: M30X1.5

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!