Manhole nyertakeun kalawan Spring konci - Cina SNODE pipe

Manhole nyertakeun kalawan Spring konci

Pondok Description:

EN124 Sistim Ngonci D400 komposit Manhole Cover kalawan karét shockproof sealing Jeung pigura flange, buleud Omod. 600 Jeung sisipan anti seismik dina pigura, Kalawan hinge na 3 titik Sistim Ngonci otomatis Fitur: 1. Ngalawan maling - non-logam, non-conductive sarta non-sparking, boga nilai ngadaur mulang, lengkep ngarengsekeun masalah maling. 2. kapasitas beban High - orat jeung résin jenuh. 3. panutup rarancang-manhole Free bisa dirancang nurutkeun requirem nu ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    EN124 Sistim Ngonci D400 Cover Manhole kompositkalawan sealing karét shockproof

     

    Kalawan pigura flange, buleud Omod. 600

    Kalawan sisipan anti seismik dina pigura,

    Kalawan hinge na 3 titik Sistim Ngonci otomatis

     

    Fitur:

     1. Ngalawan maling - non-logam, non-conductive sarta non-sparking, boga nilai ngadaur mulang, lengkep ngarengsekeun masalah maling.

    2. kapasitas beban High - orat jeung résin jenuh.

    3. panutup rarancang-manhole Free bisa dirancang nurutkeun sarat tina customer.

    4. hirup Long lifespan -Minimum sahiji panutup manhole nyaéta 30 taun bébas tina perawatan.

    5. Muhun disegel -It bisa dipasang hermetically, sarta éféktif nyegah gas bahya bocor kaluar ti cesspool. tur henteu polusi noise atanapi rebound.

    6. Good maké jeung korosi lalawanan panutup -manhole moal karat alatan boga maké alus sarta tahan korosi.

    7. Luhur sarta low lalawanan hawa -Excellent insulator (ti-40 ° C ~ 200 ° C)

    8. beurat torek jeung leuwih kalapa price- beurat panutup manhole komposit utamana panutup SMC manhole nyaeta torek. Panutup manhole komposit anu langkung merenah pikeun transpor, masang sareng perbaikan.

    aplikasi:

    1. pipa kakuatan listrik ogé; Pos, telekomunikasi, pipa komunikasi ogé;

    2. Street lampu ogé, kontrol seuneu ogé, sagala jinis klep ogé;

    3. cai Kota, pipa drainase ogé; Panas disadiakeun, gas ogé;

    proyék 4. Anti korosi, solokan buka; Éta ogé bisa dijieun nurutkeun syarat konsumén.



  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!